Home Društvo Video blizanaca rođenih u Tirani 20 minuta nakon razornog potresa raznježio javnost...

Video blizanaca rođenih u Tirani 20 minuta nakon razornog potresa raznježio javnost [video]

SHARE

‘Ovo je najbolji simbol kontinuiteta života’ napisala je ginekologinja nakon rođenja blizanaca rođenih u Tirani 20 minuta nakon razornog potresa…

Dok su građani Albanije još uvijek u šoku nakon niza potresa koji su zadesili tu zemlju, od kojih neki i razorni, ginekologinja iz Albanije, Anike Dokle objavila je na svom Facebook profilu video tek rođenih blizanaca.
U šoku zbog posljedica serije zemljotresa koji su tu zemlju pogodili, od kojih su neki bili razorni, ginekolog Anike Dokle objavila je da su 20 minuta nakon potresa rođeni blizanci.

-Ovo je najbolji simbol kontinuiteta života. Nemam riječi – napisala je Dokle na svom Facebook profilu.

Video je objavljen jutros.

Podsjetimo, razoran niz potresa pogodio je Albaniju, a lokalnimediji javljaju kako je poginulo najmanje šest osoba, a više od 300 ih je ozlijeđeno. Stanovnici pogođenog područja javljaju i da je više ljudi ostalo zarobljeno pod ruševinama.

Nakon ovako razornog potresa, kakav je pogodio Albaniju, u sljedećih 30 dana očekuje se još njih 350, magnitude jače od 3.

 

Unë dhe shokët e mi edhe këtë herë në maternitet. Këta bebusha binjakë lindën 20 minuta pas tërmetit. Kjo është simbolika më e mirë e vijimësisë së jetës. Nuk kam më fjalë! ❤❤

Posted by Anika N. Dokle on Ponedjeljak, 25. Novembar 2019.