Home Društvo Modna blogerica otkrila kako za minutu zaradi preko 15.000 KM

Modna blogerica otkrila kako za minutu zaradi preko 15.000 KM

SHARE
YouTube zvijezda Emily Canham pohvalila se kako u minuti može zaraditi čak i do 8.000 eura (oko 15.600 KM).

Modnu i beauty blogericu na društvenoj mreži prati više od 670 tisuća ljudi, a u vezi je s pjevačem Jamesom Bourneom (36), piše The Sun.

No prije samo pet godina, vodila je drugačiji život. Emily je napustila školu zbog vršnjačkog nasilja i bila je depresivna. Nije htjela provoditi vrijeme sa drugim studentima, pa je počela s blogom. Kaže da je blogovanje imalo znatan utjecaj na njeno mentalno zdravlje i da ju je upravo YouTube izvukao s dna.

Škola nije bila najbolje mjesto za mene kao za kreativnu osobu. Bila sam žrtva nasilja. U srednjoj školi nisam htjela biti uključena u razgovor s drugima, izolirali su me. Zato sam se sama povukla iz te situacije. Nastavila sam učiti kod kuće, jer mi je psihički bilo teško, osjećala sam se zarobljeno i depresivno, otkrila je.

Danas putuje svijetom i redovan je gost na crvenim tepisima.

Volim biti ispred kamere, bit ću na YouTubeu zauvijek bez obzira na to šta ću još raditi... YouTube će biti nešto čime će se uvijek baviti. U početku je to bio samo hobi i tu sam upala slučajno, kaže Emiy te dodaje da se ipak već u siječnju 2015. sve pretvorilo u ozbiljan posao, ali je prvi konkretan novac zaradila tek prije dvije godine.

Sjećam se kad sam dobila prvi novac od YouTube reklama. Mislila sam kako je to lud da budem plaćena za nešto što mi donosi toliko radosti, kaže Emily, prenose 24sata.hr.

Raste joj broj fanova

Priznala je kako može zaraditi veliku svotu novaca za minutu posla te da je zaposlila agenta koji se brine o njenim financijama. Osim posla ide joj i ljubavni život.