Home Crna kronika Očekuje se odluka o pritvoru za trojicu silovatelja starijeg muškarca

Očekuje se odluka o pritvoru za trojicu silovatelja starijeg muškarca

SHARE
Trojica muškaraca iz Odžaka koja su u utorak u predvečernjim satima uhićena zbog brutalnog silovanja jednog Tuzlaka, zadržani su u policiji na 24 sata.

Očekuje se da će postupajući tužitelj predložiti da im se odredi jednomjesečni pritvor, piše Avaz.

Čeka se prijedlog

Sva trojica su zadržana u pritvoru zbog sumnje da su izvršila kazneno djelo silovanja na brutalan način. Tužiteljstvo će odlučiti hoće li podnijeti prijedlog za određivanje pritvora i od suca za prethodni postupak Županijskog suda u Odžaku tražiti da ih pritvori sukladno svojim ovlastima do 30 dana. Sve drugo kazati bilo bi samo nagađanje i prejudiciranje eventualnog pritvora, kaže Avazov izvor iz Tužiteljstva.

Slučaj je tuzlanskoj policiji prijavila supruga žrtve, nakon čega su kontaktirali kolege iz Odžaka, koji su pribavili naredbu Županijskog suda Odžak za pretres kuće jednog od osumnjičenih.

Izuzeti tragovi

Radi se o objektu u Brodskoj ulici čiji je vlasnik uhićeni N.B. (56), a u kojoj privremeno boravi i 59-godišnjak iz Novog Sela koji je također uhapšen.

Nakon pretresa obiteljske kuće uhićen je i treći muškarac star 48 godina iz Odžaka koji se također sumnjiči da je sudjelovao u silovanju.

Bez detalja

Glasnogovornik Županijsog MUP-a u Orašju Josip Dominković je jučer kratko kazao da nema drugih informacija o ovom kaznenom djelu i uhićenju osumnjičenih osim onih koje su ranije objavljene u Avazu.