Home Društvo APEL IZ ČAPLJINE: Zamislite se kako je hladna zima onima koji nemaju...

APEL IZ ČAPLJINE: Zamislite se kako je hladna zima onima koji nemaju ogrjev, koliko je teško nekom tko će dočekati blagdane usamljen…

SHARE

Čapljinski Crveni križ i ove godine pokreće akciju pomoći potrebitima te poziva građane Čapljine da se odazovu.

Što možemo učiniti za Božić?

Dragi naši sugrađani,

Ako se pitate što pokloniti za Božić, možda svoj odgovor pronađete baš ovdje. U jednom od najhladnijih mjeseci u godini dok nam misli i oči obuzima blještavilo i sve obilje što uživamo, preispitajmo se svi što je zapravo Božić? Pokušajmo barem na trenutak zamisliti kako je hladna zima onima koji nemaju ogrjev, koliko je teško nekom tko će dočekati blagdane usamljen, koliko su zapravo dugi dani i još duže noći onome tko je gladan ili bolestan. Zašto u ovoj nadolazećoj Božićnoj priči možeš baš ti ugrijati nečije srce.

Stoga vas i ove godine ponovo pozivamo da u domove naših sugrađana, kojima je pomoć zaista neophodna, zajedno unesemo dašak pravog blagdanskog ozračja”, stoji u priopćenju Crvenog križa Čapljina.

Novčani prilozi mogu uplatiti na račun Crvenog križa:

3381102200127924 UniCredit Bank.

Humanitarne pakete, hranu i ostale potrepštine možete ostaviti u prostorije Crvenog križa.

U ime svih korisnika, Crveni križ grada Čapljine se zahvaljuje svim sugrađanima koji već dugi niz godina nesebično iskazuju ljubav, veliko hvala i onima koji će se tek priključiti tradicionalnoj humanitarnoj akciji.

 

„Nismo svi stvoreni da radimo velike stvari. Ali zato možemo raditi male stvari s puno ljubavi“. Majka Terezija