Home Zanimljivosti VIDEO Pojavila se nova urnebesna parodija Thompsonove ‘Bojne Čavoglave’

VIDEO Pojavila se nova urnebesna parodija Thompsonove ‘Bojne Čavoglave’

SHARE

Nakon nekoliko dana mirovanja VIS Niprije na svom YouTube kanalu objavio je novu obradu ‘Bojne Čavoglave’, Marka Perkovića Thompsona.

“Wrecking ball nikad neće biti BREcking ball!, napisala je Miley Cyrus na Twitteru, nakon što se na internetu pojavila amaterska snimka izvedbe njenog najvećeg hita ‘Wrecking ball’, u kojeg je ukomponirala tekst Thompsonove pjesme ‘Bojna Čavoglave’”, našalili su se članovi Niprija u opisu pjesme.

Podsjećamo, ‘Bojna Čavoglave’, hit Marka Perkovića Thompsona inspirirao je glazbenike koji se kriju iza imena ‘VIS Niprije’ da snime svoje obrade ovog domoljubnog hita.

Riječ je o obradama/parodijama kojima su nepoznati glazbenici koji se kriju iza VIS-a Niprije odlučili publici dočarati kako bi najpoznatiji domoljubni hit zvučao u ‘ritmu’ klasika poput “Stand by me” (Ben E. King), “Yesterday” (The Beatles), “Dancing Queen” (Abba) i “Shallow” (Lady Gaga i Bradley Cooper).

“Hrvati smo. Toliko možemo reći. Zasad naš identitet nećemo otkrivati. Uživamo u anonimnosti, nismo materijal za zvijezde”, komentirali su članovi Niprija.