Home Crna kronika Lažna medicinska sestra iz afere s obrovačkim doktorom pronađena mrtva

Lažna medicinska sestra iz afere s obrovačkim doktorom pronađena mrtva

SHARE

U Obrovcu je sinoć otkriveno mrtvo tijelo Veronike Pecolaj (26) koja je nekoliko godina radila u ordinaciji dr. Gorana Jusupa, piše Zadarski.hr.

Po zasada neslužbenim informacijama, uzrok smrti je gušenje, ali će tek policijskom istragom biti ustanovljene sve okolnosti pod kojima je Veronika Pecolaj preminula.

Mrtvu je ženu pronašao Goran Jusup i o tome obavijestio zadarsku policiju koja je započela istragu.

-Sinoć oko 22.30 sati policija je dobila prijavu da je u stanu na Obali hrvatskog časnika Senada Župana u Obrovcu pozlilo 26-godišnjoj ženskoj osobi. To je adresa na kojoj dr. Jusup ima stan. U 23.08 konstatirana je smrt. Očevid je objavljen, ali danas se nastavljaju istražene radnje i kroz dan će biti obavljena i obdukcija. Neslužbeno, sumnja se da se ugušila komadom kruha, javlja RTL.

Podsjetimo, Jusup je u proljeće šokirao javnost svojim nastupom u prilogu za Provjereno, a jednaku nevjericu izazvala je mlada Veronika, koja se u njegovoj ambulanti predstavljala kao medicinska sestra, iako je rekla da ni sama ne zna gdje je završila medicinsku školu.

Otkriveno je da nema licencu za rad Hrvatske komore medicinskih sestara.

-Ona je medicinska sestra, može se reći da mi je i zaručnica. Fakultet nema, ali ima srednju školu, što je sasvim dovoljno za posao sestre ili zidara – izjavio je dr. Jusup tada pred kamerama.

On je izgubio koncesiju za rad preko HZZO-a zbog brojnih pritužbi pacijenata na njegov rad.