Home Vijesti U narednim danima tmurno, kišno i prohladno

U narednim danima tmurno, kišno i prohladno

SHARE

Prema podacima Federalog hidrometeorološkg zavoda, danas i u narednim danima BiH će pratiti oblačno vrijeme s malo kiše i snijega.

Danas će biti pretežno oblačno vrijeme, a lokalno može pasti veoma malo kiše. Najniža očekivana jutarnja temperatura zraka većinom između 0 i 4, na jugu zemlje od 5 do 10 stupnjeva. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 6 i 11, na jugu zemlje do 15 stupnjeva.

U nedjelju opet oblačno vrijeme sa najnižom jutarnjom temperaturom zraka većinom između 1 i 5, na jugu zemlje od 6 do 10 stupnjeva. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 7 i 12, na jugu zemlje do 14 stupnjeva.

Prvog dana sljedećeg tjedna isto kao sada – pretežno oblačno vrijeme. Prije podne lokalno se očekuje malo kiše, posebno na području Hercegovine, zapada i sjeverozapada Bosne. Kiša u većem dijelu zemlje u poslijepodnevnim i večernjim satima.

Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 2 i 6, na jugu zemlje do 10. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 8 i 13, na jugu zemlje do 15 stupnjeva.

U utorak će u Bosni i Hercegovini biti pretežno oblačno vrijeme. U nizinama slaba kiša, na planinama slab snijeg. Vjetar u Bosni umjerene jačine sjevernog smjera, a Hercegovini jaka bura. Temperatura zraka većinom između 2 i 6, na jugu zemlje od 6 do 11 stupnjeva.