Home Zanimljivosti Ovakvog gosta sigurno niste vidjeli na hercegovačkom piru: snimka iz jedne sale...

Ovakvog gosta sigurno niste vidjeli na hercegovačkom piru: snimka iz jedne sale u Čapljini kruži društvenim mrežama, mladenka je doživjela popriličan šok

SHARE

Ako ste te sreće da vas je životni put nekad doveo u hercegovačke svatove, vjerojatno ste se nagledali neobičnih situacija. Što opet nije ni čudno; kad se na jednome mjestu okupi šest stotina ljudi, element iznenađenja na toj fešti skoro pa je zajamčen.

Govorimo pritom o onim pravim, originalnim hercegovačkim pirevima. Na kojima se ne štedi, za koje se iznajmi i limuzina i Mercedes, mlada stiže možda čak i u kočiji, pjeva neka poznata klapa, lete novčanice, plače se i smije, grli i pleše do jutra.

Nije čudno ni kad mladoženja dođe dragoj u šleperu, nije isključeno da kuma potjera bend i uzme mikrofon u svoje ruke. Ipak, ovako nešto vjerojatno niste vidjeli.

Prvi put je na hercegovačkom piru zvijezda večeri bio – dinosaur.

U Čapljini, točnije mjestu Gabela Polje, snimljen je video koji zadnjih dana oduševljava pratitelje na društvenim mrežama. Kako javlja Jabuka.tv, riječ je o iznenađenju koje je mladenki priredila njena sestra koja se pojavila odjevena u kostim dinosaura, zbog čega je ova umalo doživjela šok na podiju.