Home Zanimljivosti Posvađala se dva Gruđanina u Zagrebu…

Posvađala se dva Gruđanina u Zagrebu…

SHARE
Izreka o žiteljima općine Grude kaže: Malo nas je, ali smo dobro raspoređeni.

Mala općina ima 17 tisuća stanovnika koji žive na samom području, a još koja tisuća je raseljena diljem svijeta.

Najveću moć Gruđani imaju u gradu Zagrebu. Tamo je gradonačelnik Milan Bandić,  šef zagrebačkog HDZ-a i glavni inspektor u Hrvatskoj je Andrija Mikulić, do jučer je ministar državne imovine bio Goran Marić koji je prvi počeo uvoditi red oko državne imovine, šef Remetinca donedavno je bio Jure Žulj, među privatnicima prednjače samozatajni Ratimir Andrijanić Enicon i Ivan Leko C.I.A.K., u sportu tvorac Vatrenih kroz Dinamovu školu nogometa je Ivan Bandić, nekad je to bio danas pokojni Zdravko Jurčić Miš.

A evo do jučer šef Dječje bolnice Srebrenjak bio je Boro Nogalo čiji je otac bio učitelj, a majka domaćica u Gorici pišu hrvatski mediji.

I mogle bi se spomenuti još stotine ljudi s područja ove općine koji su dali pečat ne samo Zagrebu nego i drugim velikim Gradovima.

Međutim, u temi oko metropole svih Hrvata, prvi spomenuti iz gornjeg nabrajanja Milan i posljednji spomenuti Boro akteri su najnovije priče o svađi dvojice Gruđana u Zagrebu pa tako ovaj “rat” prate i komentari: Eno postao im i Zagreb mali.

Dok Milan govori da je ranije rekao Bori da se bez pompe povuče jer su inspekcije otkrile njegove brojne propuste, Boro pak kaže da se Milan želi dočepati 60 milijuna eura koje je pak on Boro povukao iz europskih fondova.

Kako god bilo, sve nalikuje na početak nekog vica koji počinje riječima: Posvađaju se dva Gruđanina u Zagrebu…

Nadamo se pozitivnom ishodu, odnosno pomirenju dvojice sumještana nekoć u Grudama, a danas u Zagrebu jer vrijeme je Božića, vrijeme opraštanja, piše Grude.com