Home Društvo Bakica (89) iz doma za Božić je poželjela stripera – i došao...

Bakica (89) iz doma za Božić je poželjela stripera – i došao je

SHARE

Joan (89) i Pauline (84), prijateljice iz staračkog doma u Velikoj Britaniji, umalo su doživjele infarkt kada je u prostoriju ušao mišićavi vatrogasac i pred njihovim očima počeo skidati sve sa sebe.

Joan je poželjela za Božić posjetu ‘atraktivnog muškarca sa velikim mišićima’, a uprava doma je to odobrila.

Striper je bakice oduševio, plesao je oko njih, grlio ih, a one su koristile priliku kako bi malo i njega ispipale. Joan kaže da joj se svidjela svaka sekunda njegovog nastupa.

– Nevjerojatan je, voljela bih da me posjećuje svaki dan. Osjetila sam se opet mladom – rekla je rumena od uzbuđenja nakon što mu je u gaćice ugurala nekoliko novčanica.

Video njegovog nastupa pred bakicama možete pogledati OVDJE.

Inače, uobičajeni zahtjevi štićenika doma su odlazak na plažu, pijuckanje čaja na posebnoj lokaciji, kupovina…, no za Joan i njezinu prijateljicu Pauline sve je to bilo previše dosadno.

U upravi doma kažu da uvijek gledaju ispuniti svaku želju ljudima o kojima brinu.

– Većina ljudi očekuje da se u ovakvim domovima živi na određeni način, da štićenici gledaju televiziju ili pletu. Ali, mi im pomažemo da budu što neovisniji i uživaju u ispunjenom životu na način kako oni to žele. Trudimo se da im ne postavljamo ograničenja kako bi im svaki dan bio drugačiji i zabavan – rekla je Sharlene Van Tonder, voditeljica staračkog doma Glastonbury Court u Suffolku.

– Može se reći da ovo nije bio tipičan posjetitelj, ali definitivno je bio najzabavniji – dodala je, a prenosi Daily Mail.

Posted by Glastonbury Court Care Home on Petak, 29. Novembar 2019.

Posted by Glastonbury Court Care Home on Petak, 29. Novembar 2019.

Posted by Glastonbury Court Care Home on Petak, 29. Novembar 2019.