Home Šport Čilić, Dodig i Šego igraju mali nogomet na turniru ‘4 kafića’

Čilić, Dodig i Šego igraju mali nogomet na turniru ‘4 kafića’

SHARE

Caffe bar Paris, The Basement Pub, Club Bumerang i Premier Caffe. To su četiri čitlučka kafića koja će 22. prosinca u sportskoj dvorani u Čitluku igrati na humanitarnom turniru.

Humanitarni turnir počinje 22. prosinca u 15 sati. Naziv turnira je Loptom do dobrote. Ime turnira smislio je čitlučki franjevac Gordan Azinović.

Ulaznica za turnir stoji 5 KM ili 20 kuna, a sav prihod ide siromašnim obiteljima iz općine Čitluk. Na utakmici će nastupati poznati sportaši iz Hercegovine, Hrvatske i Bosne.

Na turnir dolazi i Marin Čilić, njegov kum Ivan Dodig, bit će tu i naš rukometni reprezentativac Marin Šego. Mateo Sušić, povremeni nogometni reprezentativac BiH i igrač Cluja.

Bit će tu i brončani iz Francuske Vladimir Vasilj i još neki poznati sportaši iz Hercegovine. Napadač Šibenika i jedan od najboljih igrača Druge HNL Luka Juričić. Bit će tu i mažoretkinje iz Čitluka. Djeca iz nogometne škole Međugorje i djeca iz čitlučkog Brotnja.

Očekuje se da će dvorana biti tijesna za sve koji žele doći. Da će doći više od 2000 gledatelja. Imat će što vidjeti, neke nogometne, teniske, rukometne i malonogometne majstore na djelu.