Home Nekategorizirano Policija objavila snimku uhićenja ubojice iz Omiša

Policija objavila snimku uhićenja ubojice iz Omiša [video]

SHARE

Policija je objavila snimku uhićenja Stipe Ringwalda, osumnjičenog da je u studenom likvidirao Karmelina Fistanića u Omišu.

“Policijski službenici Policijske uprave splitsko-dalmatinske, u suradnji i koordinaciji s Ravnateljstvom policije, Policijskim upravama šibensko-kninskom i zagrebačkom, te Županijskim državnim odvjetništvom u Splitu, proveli su kriminalističko istraživanje nad trojicom hrvatskih državljana, u dobi od 47, 34 i 46 godina, osumnjičenima za kazneno djelo ubojstva, počinjeno na štetu 38-godišnjaka, 9. studenog 2019. u Omišu”, objavljeno je u priopćenju policije.

“Utvrđena je osnovana sumnja da je 47-godišnjak, po prethodnom dogovoru i uz pomoć 34-godišnjaka i 46-godišnjaka, spomenutog dana došao u Omiš, predio Brzet, gdje je na motociklu, za kojeg je utvrđeno da je prethodno otuđen na području Splita, prišao vozilu u kojem su se nalazili 38-godišnjak i 39-godišnjakinja te vatrenim oružjem usmrtio 38-godišnjaka, pri čemu je 39-godišnjakinja lakše ozlijeđena, nakon čega se motociklom udaljio s mjesta događaja.

Tijekom opsežnog kriminalističkog istraživanja poduzet je niz mjera i radnji u cilju pronalaska počinitelja kaznenog djela i materijalnih dokaza. Jučer tijekom dana na području Omiša, Šibenika i Zagreba obavljeno je više pretraga stanova, drugih prostorija, kao i prijevoznih sredstava kojim se koriste osumnjičenici.

Prilikom pretrage obavljene na području Šibenika, kod 47-godišnjaka je pronađeno 42.30 grama kokaina, 120.5 grama hašiša, 9.35 grama amfetamina i 41 komad streljiva.

Uz kaznenu prijavu podnesenu Županijskom državnom odvjetništvu, zbog uvodno spomenutih kaznenih djela, osumnjičenici su danas dovedeni pritvorskom nadzorniku”, navedeno je iz policije.

Pogledajte video uhićenja: