Home Crna kronika Ispitana vozačica koja se zabila u ugostiteljski objekt

Ispitana vozačica koja se zabila u ugostiteljski objekt

SHARE

U Županijskom državnom odvjetništvu u Puli u nedjelju navečer ispitana je vozačica (28) osobnog automobila koja se pod utjecajem alkohola zabila u ugostiteljski objekt u Labinu, gdje je poginuo 34-godišnjak a četiri osobe su ozlijeđene, te je ponovno vraćena u pritvorsku jedinicu PU istarske, potvrđeno je u policiji.

Ispitivanje u Županijskom državnom odvjetništvu trajalo je svega četrdesetak minuta nakon čega je 28-godišnjakinja iz Medulina  ponovno vraćena u pritvorsku jedinicu istarske Policijske uprave, a sutra će biti prepraćena kod suca za istrage koji će odlučiti hoće li joj biti određeno zadržavanje u istražnom zatvori ili će biti puštena na slobodu.

U prometnoj nesreći koja se dogodila u subotu oko 23.45 sati u Ulici Zelenice u Labinu, poginuo je 34-godišnji Ivan Batelić iz Labina, gost Rock Caffea, dok su četiri osobe iz istog lokala ozlijeđene. Dvije su s težim ozljedama prevezene u riječki KBC, dok su ostale dvije, s lakšim ozljedama nakon nesreće zbrinute u Puli.

Zbog sumnje da je počinila kazneno djelo izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu, policija je u 3.20 sati uhitila 28-godišnju vozačicu iz Medulina te se nad njom provodi kriminalističko istraživanje. Kako je navela policija, s njom je u automobilu kao suvozač bio 30-godišnjak iz okolice Marčane.