Home Društvo Na tron zasjela Mandarina, a slijede ju Severina i ružna Nina

Na tron zasjela Mandarina, a slijede ju Severina i ružna Nina

SHARE

Burna 2019. godina je na izmaku, a mi smo se prisjetili i složili listu od 10 najpopularnijih članaka koje ste čitali na našem portalu u rubrici Show.

Za mnoge možda neočekivano, najviše pažnje javnosti privukla je, do listopada javnosti nepoznata, prodavačica mandarina Kristina Penava (20). Žalili ste zbog odlaska kralja narodne glazbe Šabana Šaulića koji je u veljači poginuo u prometnoj nesreći u Njemačkoj.

Pjevačica Severina Kojić (46) zainteresirala vas je izgledom ‘izbotoksiranog’ lica, a na četvrtu poziciju ‘zasjela’ je svibanjska svadba Maje Šuput (40) i Nenada Tatarinova (36) na istarskom imanju. Show ‘Ples sa zvijezdama’ privukao vas je svojim nelogičnostima oko postotaka glasovanja publike, a na šestu poziciju smjestio se bizaran par iz Srbije. Svadba Milojka (74) i Milijane (21) šokirala vas je kao i ostatak svijeta.

Čitatelje je zanimalo i kako danas izgleda glumica Lana Gojak (35) koja je utjelovila ‘ružnu Ninu’ u seriji ‘Ne daj se, Nina’, a sve je potresla prerana smrt zagrebačkog glumca Roberta Budaka koji je krajem siječnja preminuo u 27. godini.

Pred kraj top liste smjestila se opet Maja Šuput koja vas je ovog tjedna iznenadila ‘nagužvanim’ izgledom. Lista završava prometnom nesrećom Vlahe Arbulića (29), partnera Tatjane Dragović (41), koja nije imala teških posljedica.