Home Zanimljivosti NAKON GLASANJA NA FACEBOOKU: KATARINA PEZER Naljepša Mostarka 2020. godine

NAKON GLASANJA NA FACEBOOKU: KATARINA PEZER Naljepša Mostarka 2020. godine

SHARE

I ove godine ekipa FB stranice “Ma mi Mostarci smo poseban narod” organizirala je izbor za Najljepšu Mostarku.

Prijavilo se oko 80 djevojaka od kojih smo danas imali tri koje se borile za laskavu titulu “Najljepše Mostarke”2020 godine!

Katarina Pezer, Ajla Dizdarević i Emma Antelj su bile tri sretnice koje su pomno pratile kako se njihova publika glasovima i komentarima bori za njih.

Titula “Naljepše Mostarke” 2020 godine pripala je Katarini Pezer koja je dobila najveći broj glasova. ‘Mladoj dami želimo svu sreću i da iskoristi svoju titulu na najljepši način’, poručili su s Facebook stranice ‘Ma mi Mostarci smo poseban narod’ koja je organizirala ovaj izbor.

Katarina Pezer ima 18 godina i dolazi iz Mostara. Učenica je Srednje Ekonomske škole i moramo priznati da je u izboru “Najljepša Mostarka” krenula ka nečemu što do sada nije, natjecanju u ljepoti, a mi mislimo da je na pravom putu! Vi? Za sebe kaže da je sportaš u duši i da se od malih nogu bavi sportom kojemu je ostala dosljedna i danas pored svih školskih obveza koje ima, piše Hercegovina.info

Dragi naši, imamo pobijednicu! KATARINA PEZER je naša ovogodišnja Najljepša Mostarka! Najveći broj glasova je ova mlada…

Posted by Ma mi Mostarci smo poseban narod… on Utorak, 24. decembar 2019.