Home Zanimljivosti NAJLJEPŠA BOŽIĆNA ČESTITKA Aleksandar Stanković spasio život jednom čovjeku iz BiH

NAJLJEPŠA BOŽIĆNA ČESTITKA Aleksandar Stanković spasio život jednom čovjeku iz BiH

SHARE

Aleksandar Stanković, urednik i voditelj emisije ”Nedjeljom u dva”, objavio je na svom Facebook profilu kako izgleda njegova najljepša božićna čestitka ove godine.

Radi se o poruci koju je napisao jedan od gledatelja. Naime, gledatelj se nakon jedne emisije o depresiji odlučio liječiti i sada drugačije gleda na sebe i svijet oko sebe. Božićnu čestitku prenosimo u cjelosti:

“Poštovani gospodine Stankoviću,

osjećam potrebu da vam se zahvalim. Naime, nakon što sam odgledao Vašu emisiju emitiranu 24. studenoga 2019. o temi depresije odmah sam pozvao kliniku i rezervirao termin kod neuropsihijatra. Dobio sam dijagnozu klinička depresija sa poremećajem anksioznosti F33.

Danas mi je treći dan od kako su antidepresivi počeli djelovati. Danas je treći dan kako apsolutno vjerujem da moje liječenje počinje. Ovo je treći tjedan kako pijem antidepresive. Prije mjesec dana stajao sam na rubu svoje terase na devetom katu i tek tako pomislio da skočim. Niti dan danas ne znam zašto nisam. Srećom. Prije dvije godine doživio sam burnout, kako to zovu, sindrom izgaranja na poslu.

Građevinar sam, imam 39 godina i zajedno sa suprugom vodim firmu. Burnout je također jako važna tema za govoriti i iako pretpostavljam da nema smisla da se vi konstantno bavite ovakvim temama, čvrsto vjerujem da imate kolege kojima možete savjetovati teme. Ukoliko vas put nanese u Tuzlu i budete imali vremena rado bih vas počastio večerom ili pićem u znak zahvalnosti.

Želim da znate da to što radite ima smisla i da sigurno nisam jedina osoba kojoj je ova emisija pomogla.

Srdačno Vas pozdravljam,

želim Vam sretan Božić,

i beskrajno hvala još jednom”, napisao je ovaj gledatelj.