Home Crna kronika Policija upala u kuću u potrazi za djevojčicom, unutra zatekli STRAŠAN PRIZOR

Policija upala u kuću u potrazi za djevojčicom, unutra zatekli STRAŠAN PRIZOR

SHARE

Kako javljaju mediji, policija je u Srbiji jučer upala u jednu kuću koja se nalazi u selu Podvis tijekom potrage za nestalom djevojčicom Monikom Karimanović.

Vlasnici kuće kažu da u toj kući ne žive, a pronađene su razbacane stvari posvuda! Policajci su se preko ljestvi popeli na kat kuće i kroz prozor vidjeli da su stvari razbacane unutra.

– Garderoba je izbačena na krevet iz ormara, a u drugoj sobi se vidi da je netko spavao u krevetu, izjavio je jedan od policajaca.

U kući nije pronađeno ništa više i policajci su nastavili potragu dalje.

Pretres ove kuće vršili su pripadnici Granične policije koji su se jučer priključili potrazi za Monikom i manijakom.

Inače, u Srbiji traje intenzivna potraga za dvanaestogodišnjom Monikom Karimanović koja je nestala 20. prosinca, rano ujutru, na putu do osnovne škole.

Potraga se prekjučer intenzivirala kada su svi tragovi počeli da ukazuju da sa nestankom djevojčice veze ima ozloglašeni višestruki silovatelj Ninoslav Jovanović iz Malče, poznatiji kao “Malčanski berberin”, a koji je u ožujku ove godine ponovno izašao iz zatvora.

Policija od traga za njim, a neslužbeno se doznaje kako postoji sumnja da je od Malče do Knjaževca Ninoslava i Moniku prevezao jedan kamion bh. registracije.

Kako neslužbeno doznaje Kurir, otmičar je sa žrtvom viđen na putu Niš-Zaječar prije nego što je krenula velika akcija policije.

Kako je potvrdio izvor, vozač je pušten jer u tom trenutku nije bila raspisana tjeralica, dok je vozilo zadržano i forenzičari ga trenutno obrađuju.

Potraga je jučer premještena prema selu Glogovac, nakon što u Podvisu nisu pronađeni nikakvi novi tragovi.