Home Politika Vraća se pobjednički tim: I Zoran Tomić uz predsjednicu!

Vraća se pobjednički tim: I Zoran Tomić uz predsjednicu!

SHARE
– Ulazimo u petu brzinu – poručuju iz stožera Kolinde Grabar-Kitarović u čijoj je ekipi angažirano pet novih članova, od kojih su najistaknutiji Milijan Brkić te kao vanjski suradnik Zoran Tomić, rektor Sveučilišta u Mostaru.

– Ekipa u stožeru pojačana je sa šest novih ljudi, a najistaknutiji od njih su Brkić i Tomić, ostali su manje poznati ljudi široj javnosti, koji će uglavnom biti aktivni u digitalnom dijelu – govori nam izvor iz stožera Grabar-Kitarović.

Premijer Andrej Plenković je pojasnio da je Milijan Brkić dio ekipe koja radi na izborima godinama te da ga ne treba isticati kao pojedinca.

– Svi su uključeni u kampanju, HDZ ima mnogo jakih aduta i svi trebaju biti angažirani. Milijan Brkić radit će, između ostaloga, na motivaciji birača u BiH i dijaspori – dodao je Plenković.

Ni ministar Oleg Butković nije htio dati na posebnoj važnosti uključivanju Brkića u kampanju kandidatkinje Grabar-Kitarović, pa je pitao čemu mistifikacija javnosti oko njegova angažmana kada je taj posao radio i na prošlim izborima.