Home Politika Milanović se zalagao za debate, a onda se nije pojavio: Hoće li...

Milanović se zalagao za debate, a onda se nije pojavio: Hoće li ga proglasiti neradnikom koji spava do podne

SHARE

Novinari Rozita Vuković iz Jutarnjeg lista i Hrvoje Krešić s N1 televizije gostovali su u Točki na tjedan i komentirali gostovanje aktualne predsjednice i HDZ-ove kandidatkinje za drugi mandat, Kolinde Grabar Kitarović, na N1 u sklopu najavljivane predsjedničke debate, na koju se njezin protukandidat Zoran Milanović nije odazvao.

Krešić je komentirao što bi nedolazak na debatu na N1 moglo značiti za Milanovića.

“Eventualno bi moglo poljuljati dio njegove baze koja vjerno prati N1 i tu bi se mogao naći u nekoj eventualno lošijoj situaciji”, rekao je Krešić.

“Vidjet ćemo kako će HDZ spinati zašto nije došao – zato što dugo spava, zato što je nadmen, arogantan. Vidjet ćemo koliko će biti učinka, koliko je Kolinda Grabar Kitarović sebi napravila medvjeđu uslugu, koliko će joj se vagati sve što je rekla i hoće li se izvaditi neka izjava koju ne bi rekla da nije došla”, rekao je Krešić.

“Milanović se često zalagao za debate, a onda se nije pojavio”, rekla je Vuković.

Kada  je Milanović bio premijer HDZ ga je napadao da je neradnik koji spava do podne. Optuživali su ga da je vrijeme provodio u poznatom zagrebačkom restoranu Tač te da je  uživao u biranim  jelima i probranim vinima, piše Teleskop.hr

Kolumnist  Večernjeg lista Zvonimir Despot komentirao je nedolazak Zorana Milanovića na sučeljavanje na N1 televiziji. Despotov post prenosimo u cijelosti.

“Moram napisati nesto u prilog predsjednici. Prvo je za pohvalu sto je dosla jutros na TV sučeljavanje! Ne ulazim u sadrzaj njezinih odgovora. Ali je dosla i ocekivala je prvi javni izravni sraz s Milanovicem! No on se nije pojavio. Nije nj javio da neće doći, jednostavno ga nije bilo. Nakon toga njegovi ga izgovaraju da je u 11 sati imao skup u Boćarskom domu, koji je od N1 televizije udaljen samo desetak minuta vožnje.

Tako da je komotno mogao sudjelovati sat i pol na sućeljavanju i komotno poslije stici na skup.

No on je bahat i bezobrazan, ali u prvom redu neradnik i ljencina! Tko je vidio doći u emisiju u devet sati? To znači probuditi se barem dva sata ranije! To je Zokiju nezamislivo! Tako bi on i na Pantovčaku, budan bi sanjao!

I jos nešto, probajte zamisliti da je Milanović dosao na sučeljavanje, a da predsjednica nije došla? Kakve bi onda reakcije bile”, tvrdi Despot.