Home Zanimljivosti (VIDEO) Hercegovka napravila pomutnju na pozornici ‘Voicea’ kad je izjavila da se...

(VIDEO) Hercegovka napravila pomutnju na pozornici ‘Voicea’ kad je izjavila da se udaje za pet dana

SHARE

Andrea Sentić živi u Splitu, a dolazi iz Neuma. Ona je u posljednjoj emisiji Voicea napravila pomutnju kada je objavila da se udaje.


Naime, Andrea je u Voice stigla u pratnji zaručnika, a nakon što ga je predstavila, uslijedilo je pravo iznenađenje.

“Za pet dana se udajem”, izjavila je simpatična Hercegovka, na opće oduševljenje u studiju. Morali su zapjevati potom svi i hit Miše Kovača “Proplakat će zora”, a pridružio im se na pozornici i nasmijani zaručnik, piše Slobodna Dalmacija

Inače, ovoj Hercegovki je ljubav prema glazbi prenio otac koji se glazbom bavi od mladosti, a pjevala je s njim “na plesnjacima, u restoranima, gdje se uživa, pjeva i pleše”.

Pjevala je u klapi, ali svirke u rock bendu ipak su joj bliskije. Ova profesorica matematike i fizike otpjevala je “Show must go on”, što je bio “ili-ili”  izbor, kako je naglasila Vanna. Posrećilo joj se, njen su talent prepoznali Gobac, Massimo i Vanna, da bi konačno izabrala Gopca.

U zadnjoj emisiji

Lidija Lapić iz Slunja pjevala je pjesmu Doris Dragović “Zemlja i stina”, a iako je ostavila srce na pozornici, nijedan joj se član žirija nije okrenuo.

U pretposljednjoj audicijskoj epizodi “Voicea” nastupila je i Istranka Angelica Zacchigna, studentica jazz pjevanja na glazbenoj akademiji u Trstu koju publika sigurno pamti po tituli Miss Hrvatske 2016. godine. 25-godišnja ljepotica otpjevala je pjesmu “What’s up”, a jačinom glasa privukla je Vannu, Ivana Dečaka i Massima. Nakon dužeg promišljanja, na koncu je izabrala Vannu koja joj je poručila: “Za početak, ne smiješ biti tako nesigurna!”.