Home Vijesti Početak siječnja 2020. sunčan i prohladan

Početak siječnja 2020. sunčan i prohladan

SHARE

U Bosni će u srijedu, 1. siječnja, prevladavati sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnosti, a u Hercegovini će biti vedro. U jutarnjim satima po kotlinama središnje i istočne Bosne može biti magle i niske naoblake.

Vjetar u Bosni slab do umjeren, zapadni i sjeverozapadni, a u Hercegovini umjerena bura. Jutarnja temperatura od -7 do -1, na jugu od 0 do 6, a dnevna od 0 do 6, na jugu od 6 do 11 stupnjeva.

U BiH će u četvrtak, 2. siječnja, prevladavati pretežito vedro vrijeme. U jutarnjim satima i dio prijepodneva po kotlinama središnje i istočne Bosne može biti magle i niske naoblake. Jutarnja temperatura od -7 do -1, na jugu od -2 do 4, a dnevna od 0 do 5, na jugu od 6 do 11 stupnjeva.

U petak, 3. siječnja, prevladavat će pretežito sunčano vrijeme. U jutarnjim satima i dio prijepodneva po kotlinama središnje i istočne Bosne može biti magle i niske naoblake. Jutarnja temperatura od -6 do -1, na jugu od 0 do 5, a dnevna od 3 do 8, na jugu do 12 stupnjeva.

U BiH se za subotu, 4. siječnja, prognozira pretežito sunčano vrijeme. U večernjim satima doći će do porasta naoblake u Bosni. Jutarnja temperatura od -4 do -1, na jugu od 1 do 5, a dnevna od 3 do 8, na jugu do 12 stupnjeva, priopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.