Home Zanimljivosti Kristina Mandarina pokazala haljinu koju je odabrala za doček, nije se samo...

Kristina Mandarina pokazala haljinu koju je odabrala za doček, nije se samo zabavljala, već je i radila!

SHARE

Kristina Mandarina se nije samo zabavljala za Novu, već je i radila. Naime, bila je gošća večeri u klubu u kojem je nastupala Anabela Bukva, pjevačica iz Srbije. Kristina je privlačila poglede oskudnom bijelom haljinom koja je pokrivala samo strateške dijelove tijela. Fotke zanimljive kreacije objavila je na Instagarmu.

Nedavno je svojim pratiteljima otkrila i kako je kako je prije nekoliko godina smršavjela čak 20 kilograma. – Imala sam 76 kilograma i skinula sam više od 20 u šest mjeseci. Sve se može kad se hoće – otkrila je Kristina koja je inače visoka 170 centimetara. Pratiteljima je otkrila i tajnu čarobnog gubitka kilograma.

– Nisam pravi primjer za to. Nisam jela danima. Uglavnom, bitno je da jedete povrće, voće i ništa poslije 18 sati – istaknula je. Dodala je i kako je najbolje kada čovjek sam sebi zada neki cilj i toga se pridržava. Progovorila je tada i plastičnoj operaciji povećanja grudi kojoj se podvrgnula s 19 godina.

– Da mogu, bila bih balon svemirski, ali nekada treba postojati granica i ne forsirati svoje tijelo na nešto što samo ne može podnijeti – napisala je Kristina i dodala kako u usnama ima filere. Napomenula je i da nikada ne bi otišla na povećanje stražnjice te da taj zahvat ne bi nikome preporučila.