Home Zanimljivosti Marijana Batinić: ‘Početak 2020. u startu mi je opalio šamar’

Marijana Batinić: ‘Početak 2020. u startu mi je opalio šamar’

SHARE

Marijana Batinić svojim je pratiteljima na Facebooku poželjela sve najbolje u Novoj godini, no sudeći prema tonu kojom je čestitka obojana, 2020. splitskoj voditeljici nije počela nimalo ugodno.

Kako piše, opalila joj je šamar.

Pa iako nije specificirala o čemu je riječ, Batinić je dala naslutiti prijateljima da prolazi kroz jedno stresno razdoblje.

“Ovo novo desetljeće već je na samom početku promijenilo sve moje planove.

Novogodišnja odluka, (koju ću vjerojatno brzo zaboraviti) je da odustajem od planiranja, excel tablice i svakodnevnog provjeravanja iste.

Početak 2020. u startu mi je opalio šamar i podsjetio me na propuštene trenutke, preskočena druženja, nepotrebne drame, bitke ni za što… I baš zato vam želim što više osmijeha, a manje stresa, jurnjave i besanih noći.

Želim vam da dragocjeno vrijeme iskoristite za pozitivne ljude i klonite se bespotrebne negativne energije od koje nemamo baš ništa…

Da vas zdravlje služi, ego ne sputava, da terete nosite s lakoćom, ožiljke s ponosom, i ono najvažnije, da živite SADA, jer to je jedino sigurno što imamo.

Vlak ide u samo jednom smjeru. Kad prođe, nema nazad…

U koferu ponesite smijeh, razumijevanje i ljubav – i vozite 2020. sa stilom!

Sretna Nova godina, volim vas!”, poručila je Marijana.

Ovo novo desetljeće već je na samom početku promijenilo sve moje planove. Novogodišnja odluka, (koju ću vjerojatno brzo…

Posted by Marijana Batinić on Četvrtak, 2. Januar 2020.