Home Gospodarstvo „Livnova pharmaceuticals“: U Livnu otvorena tvrtka za proizvodnju lijekova

„Livnova pharmaceuticals“: U Livnu otvorena tvrtka za proizvodnju lijekova

SHARE

Livanjski poduzetnik Mario Pavlinović u suradnji s Zlatkom Dalićem i Ivanom Jolićem pokrenuo je jedan novi projekt pod nazivom „Livnova pharmaceuticals“.

Riječ je o firmi koja će se baviti proizvodnjom lijekova, a proizvodi će biti namjenjeni svima, od djece i odraslih do sportaša.

Mario Pavlinović je javnosti poznat kao vlasnik firme Livno Bus, a ovo je još jedna pozitivna priča kojom je otvorio Novu godinu.

„Cilj nam je uraditi nešto pozitivno da pokrenemo Livno, tako smo i došli na ovu ideju. Dogovorili smo za početak proizvodnju „Livnova“ proizvoda s najboljim tvornicama u Velikoj Britaniji, Francuskoj i Njemačkoj, a dugoročni cilj je otvoriti proizvodni pogon farmaceutskih proizvoda u Livnu“, ističe Pavlinović za Livno Novine.

Suradnjom s najboljim Europskim tvornicama farmaceutskih proizvoda, jedan od ciljeva „Livnove“ je stručno obučavanje osoblja kako bi u skoroj budućnosti došlo do realizacije i tvornice u Livnu, što bi ostvarilo veliki pomak ne samo u gospodarskom smislu, otvaranje novih radnih mjesta kao i brendiranje Livna na globalnoj razini.

Kako navode Jolić i Pavlinović, od ideje do realizacije projekta prošlo je nepunih godinu dana, a prilikom istraživanja tržišta i predstavljanja proizvoda u Europskim zemljama već postoji ogroman interes za farmaceutske proizvode „Livnova“.

Sva pakiranja proizvoda „Livnova“ na sebi će imati i preporuku Zlatka Dalića, koji nam je ovom prilikom rekao kako je iznimno ponosan na ovaj projekt i što će svi proizvodi nositi njegov potpis.

„Livno ima toliki potencijal u svim segmentima, ali evo pokušavamo shvatiti u čemu je problem zašto to stoji, zašto se taj potencijal ne iskorištava. Ovim projektom i još jednom pozitivnom pričom želimo pokrenuti Livno, želimo ljudima dati razlog da ostanu u svom gradu!“ kazao je Zlatko Dalić i dodao da je sretan što može pridonijeti na bilo koji način.

Ivan Jolić nam je rekao da se očekuje da će prvi lijekovi „Livnova“ iz proizvodnog pogona izići do kraja siječnja i biti plasirani na tržište na kojem već postoje zainteresirane strane te je istaknuo “Ja sam prezadovoljan sa svim što smo uradili u ovako kratkom periodu i što smo uspještno došli do realizacije ove naše ideje i projekta, još jedne pozitivne poruke iz Livna koju želimo odaslati u svijet“.

Pozitivnom i novom pričom kako u Livnu, tako u BiH ali i u regiji, Mario Pavlinović, Zlatko Dalić i Ivan Jolić žele doprinjeti pozicioniranju Livna na gospodarskoj sceni uz ovaj prepoznatljiv brend „Livnova“ sa fantastičnim proizvodima koji će biti superiorniji kvalitetom u odnosu na ostale na tržištu.

POZITIVNA PRIČA U Livnu otvorena tvrtka za proizvodnju lijekova