Home Zanimljivosti Severina o tome što je to za nju luksuz

Severina o tome što je to za nju luksuz

SHARE

Regionalna glazbena zvijezda Severina Kojić objavila je u utorak što za nju znači luksuz.

Uz emotivni tekst objavila je fotografiju s putovanja u Grčku koje je, kako navodi, pomjerilo i promijenilo iz temelja.

Ipak, objavila je, nije željela mnogo pisati što joj se sve dogodilo na putovanju, jer bi to mediji drugačiji interpretirali.

”Ovo sam ja kad sam luksuzno odjevena, na luksuznom mjestu, u vrijeme kada nemamo vremena za ovakav luksuz svaki dan. Narcise mi je netom prije fotografiranja ubrala jedna starica i poklonila… i pričala mi je dugo, na grčkom, sve sam je razumjela tek kad me pogladila po glavi, iako ne znam ni riječ grčkog, osim ‘efharisto’ (efcharisties – hvala)”, objavila je.

Dodaje kako je to onda upravo to, za nju bio, luksuz.

”Luksuz nije šminka, ni štikle (ni sve ono što ću već sutra obući, kad neću biti luksuzna, nego obična, ali i što volim, da ne budem licemjerna), ni mondena mjesta (koja su lijepa), ali ovo je luksuz za moju dušu, ovo je u današnje vrijeme luksuz za svačiju dušu, samo što nemamo vremena za ovaj luksuz. Ovo sam zapravo ja, s malo šminke, u udobnim čizmama”, napisala je pjevačica.

Seve je navela da se druži s ljudima koje voli i s kojima joj je lijepo, onima ”koji su sa mnom i ja s njima iz ljubavi, a ne zbog osjećaja dužnosti. Luksuzan život je živjeti po svojim pravilima, ne podilaziti, ne pravdati se za svoje izbore. Luksuzan život je živjeti bez straha. Hvala Bogu na tome i hvala svetom Nektariju”, navodi.

Ujedno je to bila i prilika da čestita pravoslavni Božić.

”U vrijeme kad se svađaju čije su crkve, a čija je zemlja, luksuz je imati obitelj u kojoj se slave dva badnjaka, dva Božića, dva Uskrsa… Luksuz je živjeti u miru i imati mir u sebi. Sretan Božić ljudi, svima koji slave danas, i živite mi što više ‘luksuzno”’, napisala je. Pjevačica je dan ranije objavila fotografiju sa svekrom i svekrom kada je poručila da ih voli, prenosi Bljesak.info