Home Zanimljivosti ZOVU JE ‘ZNOJNOM VOJVOTKINJOM’: Meghan Markle ponovno na udaru javnosti

ZOVU JE ‘ZNOJNOM VOJVOTKINJOM’: Meghan Markle ponovno na udaru javnosti

SHARE

Kritičari na društvenim mrežama pišu da se takvo što ne smije događati princezama, iako su i one samo ljudi

Nakon šest tjedana izbivanja, vojvoda i vojvotkinja od Sussexa vratili su se službenim dužnostima. Njihovo prvo pojavljivanje u novoj godini bio je posjet Kanadskoj kući u Londonu jer su dio godišnjega odmora sa sinom Archiejem proveli upravo u Kanadi.

Meghan Markle tom je prigodom osvanula u, kako se rugaju brojni mediji, “250 nijansi smeđe”. U smeđoj vesti i maksi suknji iste boje, bivša je američka glumica doživjela neugodnost koja sada puni naslovnice diljem svijeta.

‘Neka joj netko nabavi dezodorans’

Nakon prozivki da previše troši na brendiranu odjeću, vojvotkinja se napokon odlučila za jeftiniju high street kombinaciju, što se pokazalo kobnim potezom.

Naime, u dolčeviti iz H&M-a, koja se može pronaći po cijeni od stotinjak kuna, Meghan se oznojila, a ispod pazuha stvorila se ružna mrlja.

Kritičari na društvenim mrežama pišu da se takvo što ne smije događati princezama, iako su i one samo ljudi.

“Neka joj netko nabavi dezodorans. Trebala je odjenuti nešto na čemu se ne bi vidjele te mrlje”, komentiraju Britanci.

‘Prestani stalno dodirivati tu kosu’

Drugi su joj, pak, zamjerili što je na izlasku kaput marke Reiss prebacila preko ruke. “Zašto tako nosi kaput, jeste li ikad vidjeli kraljicu ili Kate da tako nose svoje kapute? Neukusno”, komentiraju cjepidlake.

Da lijepu vojvotkinju doslovno kritiziraju zbog svakog detalja, dokazuju i komentari koji se tiču njezine kose. Iako je nedavno postala majka, neki su joj predbacili da joj kosa izgleda oštećeno te joj savjetovali da ode frizeru. “Prestani stalno dodirivati tu kosu”, poručio je netko Meghan Markle, piše Net.hr