Home Crna kronika Pročitajte kako je mafija iznajmljivala stanove u BiH za prostituciju

Pročitajte kako je mafija iznajmljivala stanove u BiH za prostituciju

SHARE
Nakon uhićenja 22 pripadnika dvije kriminalne grupe zbog organiziranja prostitucije na području Beograda, isplivali su detalji njihovog djelovanja.

Naime, sumnja se da su oni u razdoblju od ožujka 2019. godine do siječnja ove godine na području Srbije, ali i Bosne i Hercegovine unajmljivali stanove u kojima su angažirali osobe ženskog spola radi pružanja seksualnih usluga.

Prilikom pretresa stanova i prostorija koje koriste osumnjičeni policija je oduzela veću količinu novca, 176 mobilnih telefona, 12 laptopa, kao i internu dokumentaciju koju su članovi vodili.

Također, piše Kurir, sumnja se da su radi prikrivanja identiteta i kriminalnih aktivnosti sebi i angažiranim ženama davali pseudonime i potom organizirali oglašavanje u nekim medijima.

Preko angairanih pripadnika kriminalne grupe prikupljali su sav novac i vršili njegovu raspodjelu. Sumnja se da su omogućili nesmetano funkcioniranje kriminalne grupe na taj način što su preko osumnjičenog policijskog službenika kontinuirano pribavljali podatke za određene osobe i vozila, piše Jabuka.tv