Home Život DIJELITE: Pokreni se Hercegovino, djevojka iz Mostara treba našu pomoć

DIJELITE: Pokreni se Hercegovino, djevojka iz Mostara treba našu pomoć

SHARE

Prenosimo apel za pomoć koji je objavio portal Hercegovina.in. 

Poštovani, obraćamo se s nadom da ćete imati razumijevanja i da ćete pomoći da olakšamo život jedne djevojke u našem gradu. Djevojka se zove Nada Kandić.

U zgradi zvanoj Eksperiment, preko puta Mercatora živi Nada koja je nepokretna i služi se invalidskim kolicima, a zgrada nema prilagođen prilaz. Ima više od 30 stepenica od stana gdje živi do izlaska iz zgrade.

Majka i otac su joj već starije i bolesne osobe, žive od mirovine. Kada treba izaći mora ju  2 do 3 osobe snijeti ručno. Njeni izlasci su se sveli na nužne izlaske (na pr odlasci u bolnicu). Kako bi mogla samostalno izlaziti iz stana potrebne su joj dvije platforme, koje se mogu naručiti jedino u Italiji i koštaju 31.500,00 KM.

Uz pomoć dobrih ljudi skupljeno je pola iznosa.

Ako bi se uspjele ove platforme nabaviti život ove djevojke bi se promijenio uvelike i mogla bi sama izlaziti iz kuće i biti dosta samostalna, te ne bi bila zatvorena u četiri zida svoga stana.

Bili bi vam  zahvalni, ako bi i vi mogli sudjelovati u ovoj dobrotvornoj akciji, da bar donekle promijenimo težak život jedne djevojke.

Vašu donaciju možete uplatiti na žiro račun Nadine majke:

Kandić Danica UniCredit Bank d.d. Mostar 3381302568297913

Unaprijed zahvalni!