Home Crna kronika (VIDEO) Objavljena snimka Zavadlava iz 2006: ‘Bio sam cili sritan. Žao mi...

(VIDEO) Objavljena snimka Zavadlava iz 2006: ‘Bio sam cili sritan. Žao mi je što ga nisam dovršio’

SHARE

Filip Zavadlav došao je fokus javnosti nakon trostrukog ubojstva koje se prošle subote dogodilo u Splitu. Nezapamćena tragedija ponajviše je potresla grad pod Marjanom i otvorila brojna pitanja.

Na društvenima mrežama svako malo niču razne grupe potpore 25-godišnjem Splićaninu, a svim je grupama zajedničko to što naglašavaju da ne podržavaju ubojstva nego ukazuju na manjkavosti sustava koji su, prema njima, doveli do tragedije. Drugi dio javnosti u nevjerici je zbog davanja javne potpore osobi osumnjičenoj za trostruko ubojstvo.

Jučer je na Facebooku objavljena snimka emisije “Dica sritnih lica” iz 2006. godine. Radi se o emisiji koja je originalno emitirana na TV Jabuci, a voditelj emisije je Splićanin Boris Hrepić – Hrepa. U jednoj od emisija gostovao je upravo Filip Zavadlav.

“Ja sam Filip iz Splita, ispričat ću vam moj san. Jednog dana sanjao sam da sam sam otišao sa svojim prijateljima na ekskurziju 4. razreda u Australiju. Bio sam cili sritan. Popeli smo se na jedan veliki neboder koji je bio poviše mora, na njemu je bilo kao ovdi gore na Marjanu. Istraživali smo, no kada smo došli gore, imali smo što vidjeti. Kada smo došli gore, vidjeli smo sobe bez prozora. Kad bi provirio kroz prozor, bilo bi ka da si na nekoj velikoj visini, da ćeš upasti u more. Tada smo svi bježali, a učiteljica nas je skupila. Ja sam bio sretan, ali sam želio vidjeti tu visinu. Jednog trena sam se došuljao, a učiteljica me pitala: Filipe, što to radiš?

Rekao sam joj da želim vidjeti tu visinu, a ona mi je rekla: Ma ne možeš, upast ćeš. Učiteljica me skupila i ja sam otišao.

Onda mi je mama donijela doručak, rekao sam joj: Mama, samo čas, sanjam lijep san… Rekla je da ne mogu više spavati pa sam opet rekao: Molim te. Onda je rekla: Ma dobro.

No tada sam već bio budan. Žao mi je što ga nisam dovršio. Mislim da će mi se svanuti taj dan. Hvala.”

Prilog pogledajte u nastavku…

Filip Zavadlav, ubojica iz Splita u emisiji "Dica sritnih lica" iz 2006. godine, godine koja nije toliko daleko za nama….

Posted by Dado Slogar on Utorak, 14. Januar 2020.

Autor:Dnevno