Home Društvo Zanosna Mostarka ide na Mount Everest i obara Guinnessov rekord

Zanosna Mostarka ide na Mount Everest i obara Guinnessov rekord

SHARE

Mostarska ljepotica na adresi talijanskog Milana, Nataša Borozan koja godinama osvaja modne piste širom svijet kreće u novi izazov za osvajanje Guinnessa.

Nakon što je postigla brojne uspjehe u svijetu mode, ova Mostarka sada ima za cilj osvojiti i Mount Everest i prošetati pistom na najvišem vrhu svijeta.

Time će postati prva ljepotica iz Bosne i Hercegovine, ali i regije čije je ime ovim avanturističkim podvigom upisano u Guinnessovu knjigu rekorda.

Da je itekako spreman za nesvakidašnji podvig mostarska manekenka svjedoči svojim objavama na društvenim mrežama, prenosi Klix.ba.

”Guinness svjetski rekord i nešto veliko dolazi uskoro”, objavila je na svom Instagram profilu uz oznaku da leti na Himalaje.

Nakon nekoliko sati leta ponovno se oglasila kazavši svojim pratiteljima da je malo umorna ali spreman za čudesnu i ludu avanturu u Nepalu.

Zanosna Mostarska zajedno s dvadeset modela iz cijeloga svijeta će pokušati uraditi prvu modnu reviju na najvišem vrhu svijeta Mount Everestu i time se upisati u “Guinnessovu knjigu rekorda”.

Prema planiranoj dinamici 25. januara će se održati na Himalajama ”Modna pista na najvišoj nadmorskoj visini” od 5.643 metra visokoj Kala Patthar koja je poznata kao popularna pješčana stazi nasuprot Everestu.

Na modnoj piste odabrani modeli iz cijelog svijeta, od kojih je pet iz Nepala, predstavit će zimsku kolekciju domaće modne marke.

Modna pista Mount Everest jedna je od aktivnosti pod nazivom “Posjetite Nepal 2020.“ koje provodi nepalska vlada s ciljem pozitivne promocije zemlje širom svijeta.

Mostarska manekenka Nataša Borozan već duže godina živi i radi svjetskoj prijestolnici mode, te ima dugogodišnju suradnju s Michaelom Korsom, a surađivala je s brojnim modnim brendovima poput Cavalli, Eltro, Elisabetta Franchi, Philipp Plein, Met, Tory Burch.