Home Crna kronika David je odvezao prijatelje kućama nakon humanitarnog koncerta pa sletio u kanal...

David je odvezao prijatelje kućama nakon humanitarnog koncerta pa sletio u kanal i preminuo

SHARE

Bila je skliska cesta. U zavoju je preletio ravno i vjerojatno je prema dijelovima auta udario u obalu kanala, a potom se prevrnuo na krov i ostao u vod, kaže tetak Davida S. (23) koji je poginuo u Sv. Mariji kod Kotoribe.

Mladi vozač iz Preloga danas oko 8 sati vozio se iz smjera Donje Dubrave prema Prelogu i u zavoju je sletio ravno u odvodni kanal, te je na mjestu poginuo.

Kako doznaje 24sata, na mjestu nesreće, neki vozači su se zaustavljali i vidjeli nešto nalik na auto u vodi, ali tek poslije 10 sati netko je ipak obavijestio policiju i vatrogasce koji su mladića izvukli iz auta vode. Automobil je uništen gotovo do neprepoznatljivosti.

Mladićeva majka Smiljana stigla je na mjesto nesreće kad su vatrogasci izvukli auto. Izvukli su tijelo iz auta, a majka je od tuge kleknula i plakala nad sinom.

Bio je s društvom u Prelogu na humanitarnom koncertu za jednog malog bolesnika, a potom je društvo odvezao kući i vraćao se vjerojatno doma u Prelog – rekao je tetak poginulog mladića.

Od njega smo doznali da je Davor bio zaposlen u uspješnoj obiteljskoj tvrtki Šestan Busch koja radi kacige kao dio vojne opreme, a čiji je osnivač Davidov djed Alojzije Šestanj. David ima još jednog brata i dvije sestre, a nedavno je upisao i studij multimedije na Sveučilištu Sjever. Kako doznajemo od tetka Davora kojeg smo zatekli prilikom utovarivanja do neprepoznatljivosti smrskanog Davidovog automobila, u ponedjeljak će biti napravljena obdukcija, a u utorak će David biti pokopan u groblju u Prelogu.