Home Društvo Rukometaš Manuel Štrlek dobio drugo dijete! Ponosni tata objavio fotografiju iz bolnice...

Rukometaš Manuel Štrlek dobio drugo dijete! Ponosni tata objavio fotografiju iz bolnice i otkrio ime i spol

SHARE

Dok je hrvatska rukometna reprezentacija slavila pobjedu protiv Njemačke, Manuel Štrlek i njegova supruga Ina imali su još jedan poseban razlog za slavlje.

Naime, rukometaš i defektologinja dobili su svoje drugo dijete. Par je nakon kćeri dobio sina, a ponosni tata ubrzo se pohvalio fotografijom iz bolnice i otkrio koje kratko (i slatko!) ime su mu nadjenuli, piše Cover.style.

Manuel Štrlek je imao dvostruki razlog za sreću. Osim što je slavio pobjedu Hrvatske protiv Njemačke na Europskom rukometnom prvenstvu, 31-godišnji rukometaš i njegova supruga Ina dobili su drugo dijete.

Defektologinja je na svijet donijela dječaka kojemu su dali ime Rio, čime se Štrlek pohvalio na Instagram Storyju.

Došao nam je Rio, najsretniji smo roditelji na svijetu’, napisao je Manuel uz prvi selfie sa sinom snimljen u jednoj zagrebačkoj bolnici. Iako je tek rodila, Ina na fotografiji izgleda vrlo odmorno i opušteno.

Kako Štrlek trenutačno igra za mađarski rukometni klub Veszprém, ni njegovi kolege nisu bili ništa manje sretni zbog svog suigrača.

Stoga su na službenom Instagram profilu kluba objavili drugu fotografiju Manuela i Ine s novopridošlim sinom i pokrenuli lavinu pozitivnih komentara i čestitki obožavatelja.

Upravo se rodio Rio, sin Manuela Štrleka. Čestitke obitelji, a malenom želimo puno zdravlja’, napisali su iz kluba u opisu fotografije.

Ina i Štrlek u braku su od srpnja 2013. godine, a osim novorođenog sina imaju i kćer Zoju koja se rodila za vrijeme Svjetskog prvenstva u Kataru 2015. godine. Djevojčica će krajem siječnja navršiti pet godina.

Izbornik hrvatske rukometne reprezentacije Lino Červar ovoga puta nije pozvao Manuela da bude dio postave na Europskom prvenstvu, a dopredsjednik Hrvatskog rukometnog saveza Zoran Gobac na nedavnoj konferenciji za medije izjavio je kako je Štrlek izabrao ‘put bez povratka’.

Usprkos tome što ga ove godine nema na terenu, Manuel svojim kolegama pruža veliku podršku.