Home Zanimljivosti Elvedin Hamzić pobjegao od ”otimačica”, djevojka ostala trudna

Elvedin Hamzić pobjegao od ”otimačica”, djevojka ostala trudna

SHARE

Lukavčanin Elvedin Hamzić, čija se obitelj 16. siječnja oglasila na Facebooku tražeći pomoć u pronalasku ovog mladića, sinoć je, navodno, „pobjegao“ od „otimačica“.

Podsjetimo, jedna od rodica ovog mladića je u izjavi za Dnevni avaz kazala da su Elvedina Hamzića otele dvije žene iz Dubrava te da ga drogiraju i drže zarobljenog u svojoj kući.

Redakciji Dnevnog Avaza danas se javila ženska osoba, koja se predstavila kao izvjesna Lejla Mujezinović, tvrdeći da je majka djevojke koja nosi dijete Elvedina Hamzića.

Ja sam majka Dženite, koju je Elvedin Hamzić iskoristio i napustio sinoć u ponoć. Samo želim da mu poručim da je trudnoća utvrđena od liječnika ginekologa. Moju je kćer iskoristio. On je sinoć nestao iz moje kuće. Pokrao mi novac, moju kćer napustio u ovakvom stanju. Sad se curica nervira, a znate kako trudnoj ženi sve utječe“, kazala je Lejla.

U razgovoru je potvrdila da živi u Donjim Dubravama, ističući da je u njenu kuću „Elvedin Hamzić došao sam“.

On je samovoljno bio ovdje, nije njega nitko pozvao u moju kuću. On je sam došao. Ja sam podstanarka, samohrana majka, nemam mirovine, nemam ništa. Njegova obitelj je ono izjavljivala, rekla sam mu da ću se javiti i ja za komentar. Njegova obitelj je neuračunljiva podobro“, rekla je Lejla.

Ona tvrdi i da je u teškom materijalnom stanju te da ne zna što da radi s kćeri.

Molim vas možete li mi ikako pomoći da se vidi što će se s ovom djevojčicom. On je meni dijete otrovao, nešto mi je dao djetetu da popije. Od mene je tražio imam li ja drogu, tražio je alkoholno piće. Kod mene nema ni droge ni alkohola niti se ja time bavim“, tvrdi žena, koja se predstavila kao majka Dženite, koja je, navodno, trudna s Elvedinom Hamzićem.

Obitelj Elvedina Hamzića nije željela komentirati ove navode. Inače, na Facebook profilu ovog mladića danas je obrisana objava koju je podijelio njegov prijatelj 16. siječnja, a riječ je o apelu za njegov pronalazak.