Home Crna kronika ​Iznenada umrla zvijezda (31) ‘Ljubavi na selu’

​Iznenada umrla zvijezda (31) ‘Ljubavi na selu’

SHARE

Zvijezda showa ‘Ljubav je na selu’ Josip Vodička preminuo je u utorak u poslijepodnevnim satima u 32. godini. Tužnu vijest potvrdio je njegov otac Damir za 24sata.

– Bio je mlad. Samo je zaspao. Došla je Hitna pomoć, tri doktora su mu pokušala pomoći, ali nisu uspjeli. Sumnjaju da je u pitanju srce, ali neće biti obdukcije – rekao  je Damir u suzama.

Josip je bio vlasnik OPG-a u Požegi. Sam je brinuo o ovcama i svinjama. Imao je i voćnjak i zemlju na kojoj je sadio pšenicu, kukuruz, soju i suncokret. To imanje se nalazilo u selu Bankovci u blizini Požege.

Josip je volio voziti motore, a godinama je bio član lokalnog DVD-a.

– Nažalost mlad, danas nas je napustio naš brat Josip Vodička. Josipe neka ti je laka zemlja i čuvao te Sv. Florijan – napisalo je DVD Biškupci na Facebook stranici.

– Bio je dobar dečko. Uskakao je kad god je trebalo – rekli su nam iz DVD-a.

Josip je jednom bio oženjen te je iza sebe ostavio sedmogodišnjeg sina.

– Bivša supruga i ja sporazumno smo se razveli 2016. zbog različitih mišljenja o životu, jednostavno su nam se razišli životni putevi – kazao je jednom prilikom. Josipov najveći ponos je sedmogodišnji sin za kojeg je rekao da je njegovo najveće blago i radost, prenosi Ero.tel