Home Zanimljivosti Iznenada preminuo sin Zdravka Škendera

Iznenada preminuo sin Zdravka Škendera

SHARE

Pjevača Zdravka Škender zadesila je najteža stvar koja može jednog roditelja, u petak mu je iznenada preminuo sin Tomislav (39). Tužnu vijest podijelio je na Facebooku.

Posted by Zdravko Škender on Utorak, 21. Januar 2020.

“U dubokoj boli javljamo svim rođacima, prijateljima i znancima tužnu vijest da je naš dragi otac, sin i brat, gospodin Tomislav Škender preminuo u petak 17. siječnja 2020. u 39. godini života. Ispraćaj dragog pokojnika bit će u četvrtak 23. siječnja u 11.20 sati na krematoriju na Mirogoju”, stoji u osmrtnici.

Sina Tomislava i kćer Kristinu Škender ima sa suprugom Anđelkom.

Tomislav je, prema njegovim riječima, bio izrazito glazbeno talentiran i odlično je svirao gitaru, ali nikad se nije time profesionalno bavio.

“Nisam nikada nisam imao želju da se djeca bave mojim poslom jer je vrlo težak. Žao mi je ako sam im ponekad uskratio ljubav jer sam izbivao iz kuće zbog nastupa”, izjavio je ranije pjevač.

Prije nekoliko godina Škender se povukao iz medija.

“Izgubio sam se u moru nekih novih ljudi koji dominiraju naslovnicama. Nisam imao adute poput drugih i oslanjao sam se samo na pjesmu i emociju koju sam dijelio s publikom”, iskreno je rekao pjevač koji je ostao u kolicima nakon prometne nesreće 1980. godine.

No, posljednjih godina i dalje je nastupao u regiji i inozemstvu.

“Sad mogu reći da sam hrabro prebrodio teške prepreke u životu, boreći se iz dana u dan. Znalo mi je biti užasno teško, plakao sam zbog toga, no nisam se predavao i opstao sam jedino i isključivo zahvaljujući mojoj publici. Publika me vratila u život svojom energijom i ogromnom količinom ljubavi koju mi svakodnevno upućuje, kako preko društvenih mreža, tako i na svim koncertima”, izjavio je Škender za Jutarnji list prije tri mjeseca, prenosi Ero.tel