Home Zanimljivosti Ovaj pas je na čudesan način zahvalio vatrogascu koji mu je spasio...

Ovaj pas je na čudesan način zahvalio vatrogascu koji mu je spasio život

SHARE

U listopadu, prije nekoliko godina, kada je još uvijek bila štene, Hex je skoro izgubila život u požaru.
Srećom, to se nije dogodilo zahvaljujući vatrogascu iz Ashevillea u Sjevernoj Karolini koji je, saznavši da se u njoj nalazi psić, ušao u plamteću kuću te je odnio na sigurno.

Iako psić nije pokazivao znakove života, vatrogasac s kolegama nije odustajao od spašavanja, već ga je pokušao oživjeti, priključivši ga na uređaj s kisikom. Zahvaljujući vatrogascima, pas je dobio drugu priliku.

Kako navodi thedodo.com, Hex se nekoliko mjeseci liječila od opeklina. U videu objavljenom na Facebook stranicama Asheville Fire Departmenta možete vidjeti prvi susret preslatkog psića sa svojim spasiteljem. Iako Hex ne može govoriti, mislimo da je njezina poruka vatrogascu više nego jasna!

Osim vatrogasaca, za njezino spašavanja zaslužni su članovi Asheville Humane Societyja i veterinari Animal Hospital of North Ashevillea. Zahvaljujući njima Hex je dobila drugu priliku i uskoro će biti udomljena, prenosi Index.

 

Hex is happy to be reunited with the fire crew that saved her from a house fire. After extensive treatment she seems not only healthy but happy!!

Posted by Asheville Fire Department on Srijeda, 11. Januar 2017.