Home Vijesti Milan Kujundžić: Ne opravdavam radnike, ali provaljivano mi je u kuću tri...

Milan Kujundžić: Ne opravdavam radnike, ali provaljivano mi je u kuću tri puta

SHARE
Ministar zdravstva RH Milan Kujundžić sazvao je izvanrednu konferenciju za medije. Osudio je incident koji se dogodio u četvrtak u Ivanbegovini, gdje je napadnuta novinarka Slobodne Dalmacije koja je htjela slikati njegovu kuću u njegovom rodnom mjestu kod Imotskog.

Nastavno na napise u medijima o incidentu koji se dogodio pored moje  kuće u rodnom selu Ivanbegovina kod Imotskog, molim da se javnost izvijesti kako su radnici koji su radili kod susjeda napravili incident s novinarkom Slobodne Dalmacije.

Ako je sve što se navodi točno, najstrože osuđujem takve postupke i ovim putem pohvaljujem policiju u Imotskom koja je primjereno reagirala. Naglašavam  kako ipak  treba pričekati  službeno izvješće policije.

Ne opravdavajući radnike, napominjem da mi je u kuću u Ivanbegovini dosad provaljivano tri puta, što je policija istraživala, a u ovom slučaju je možda kod radnika pobudilo sumnju da se opet događa provala. Navode novinarke da su mene spomenuti radnici kontaktirali telefonski niječem, što se uostalom lako može i provjeriti po zabilježenim telefonskim pozivima.  U vrijeme incidenta bio sam na sjednici Vlade i nisam ni s kim razgovarao, priopćio je ministar Kujundžić.

Što se tiče kuće u Ivanbegovini, koju je novinarka istraživala jer po podacima iz imovinske kartice ima više kvadrata nego što je prijavljeno, Kujundžić kaže da je izgrađena prije dvadesetak godina, da ima 100 četvornih metara stambene površine i da u međuvremenu nije ni povećana ni smanjena.