Home Zanimljivosti Ljubušak Tomislav Madžar više ne skriva ljubav s dizajnericom Dojčinović

Ljubušak Tomislav Madžar više ne skriva ljubav s dizajnericom Dojčinović

SHARE

Ljubušak Tomislav Madžar, savjetnik predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović koji je na pretposljednjem sučeljavanju napao Zorana Milanovića, više ne skriva ljubav s dizajnericom Aleksandrom Dojčinović.

Rukometnu utakmicu između Norveške i Hrvatske pratili su u Stockholmu, a fotografi su ih ulovili kako strastveno navijaju,prenosi Index.hr.

Iako se Mađar redovito pojavljivao na modnim revijama Aleksandre Dojčinović, svoju vezu nisu željeli potvrditi medijima.

Sad kad on više nije savjetnik, čini se da nemaju problem sa zajedničkim javnim pojavljivanjima.

Kad je bivša predsjednica Povjerenstva za odlučivanje o sukobu interesa i tada novopečena političarka Dalija Orešković kritizirala predsjednicu Kolindu Grabar-Kitarović kazavši da joj nešto “magli pogled na stvarno stanje u državi u smislu kako građani žive” i da ne zna “je li to zbog umjetnih trepavica ili je potkapacitirana”, Dojčinović joj je javno odgovorila.

Mislim da to ne bi trebala biti tema, nečije trepavice ne bi trebale biti tema, rekla je Dojčinović u emisiji Pressing N1 televizije.

Inače, Kolinda je bila velika ljubiteljica kreacija Aleksandre Dojčinović pa je se nerijetko moglo vidjeti u njenim haljinama. Jedna od takvih prilika bila je inauguracija Aleksandra Vučića, kad je nosila svilenu ružičastu haljinu.

Radili smo je jedan dan, rekla je Dojčinović ranije, dodajući da su jako pazile da ne pogriješe s bojom i krojem, prenosi Jabuka.tv