Home Šport Čudesan doček Hrstića, Mandića i Šarca u Ljubuškom

Čudesan doček Hrstića, Mandića i Šarca u Ljubuškom

SHARE

Svečano je bilo danas u Ljubuškom gdje je veliki broj okupljenih gromoglasno pozdravio rukometaše Hrvatske koji su osvojili srebro na Europskom prvenstvu, a koji su svoje prve korake napravili u RK Izviđač.

S razglasa su se orile omiljene pjesme hrvatskih rukometnih reprezentativaca, a dvorana je bila dupkom puna te je prolom oduševljenja nastupio kada su se pojavili Josip Šarac, Matej Hrstić i David Mandić.

Organizator dočeka rukometaša u Ljubuškom je matični klub rikometaša RK Izviđač i Grad Ljubuški.

„Ovo je moj dom i moj trud. Moje sve je počelo s ovog mjesta i hvala svima na tome. Hvala Upravi kluba i cijelom klubu. Hvala mom kolegi Hrstiću koji je sa mnom od malih nogu, sad smo zajedno u reprezentaciji. Hvala i Josipu Šarcu koji je sa mnom bio u razredu. Ovo su moji dečki, moji prijatelji, moja braća i čestitam im. Još jednom ponavljam da je ovo moj dom, a da će ova djeca biti kao i mi. Što smo mi postigli postići će i oni, vjerujem u njih i u školu Izviđača koja je ovo napravila od nas“, kazao je David Mandić.

U ime svih Ljubušanki i Ljubušaka, te u svoje osobno ime rukometaše je pozdravio i izrazio im dobrodošlicu  gradonačelnik Ljubuškog Nevenko Barbarić.

 

„ Svojim igrama i osvojenom srebrenom medaljom zlatnog sjaja ste cijeloj Hrvatskoj i Hercegovini i svom Ljubuškom priredili ste trenutke oduševljenja i ponosa te cjelokupnu javnost nanovo posjetili na ljubuško sportsko čudo i ponos ovog grada, RK Izviđač“, kazao je gradonačelnik Barbarić i uručio prigodan poklon i zahvalnice sportašima od Grada Ljubuškog.

 

„U ime Franjevačkog samostana iskreno izražavam čestitke, pošli ste iz ovog našeg kraja uz Božji blagoslov i zagovor svetog Ante, pa i od nas primite mali dar u znak pažnje i zahvalnosti“, kazao je rukometašima gvardijan fra Dario i udijeli prigodan poklon.

 

Hrstića, Mandića i Šarca su došli pozdraviti  i predsjednik Gradskog vijeća Tihomir Kvesić, predsjednik Vlade Zapadnohercegovačke županije Zdenko Ćosić, ministar branitelja Mladen Begić, ministar Mupa-a David Grbavac i dopredsjednik Vlade i ministar financija  Županije Zapadnohercegovačke Toni Kraljevićkoji je ujedno predsjednik Uprave RK Izviđač.

Miro Ćorić vlasnik vinarije Andrija Paoča darovao je srebrene rukometaše i predsjednika Uprave RK Izviđač Tonija Kraljevića posebnim pakiranjem blatine, a tortu dar ŽRK Izviđač za proslavu je napravila Zorica Boto.

Posted by Ljubuški portal on Utorak, 28. Januar 2020.

Posted by Ljubuški portal on Utorak, 28. Januar 2020.

 

Posted by Ljubuški portal on Utorak, 28. Januar 2020.