Home Društvo Legendarni hrvatski reprezentativac Ivan Klasnić: Neću dopustiti da me bilo što obeshrabri

Legendarni hrvatski reprezentativac Ivan Klasnić: Neću dopustiti da me bilo što obeshrabri

SHARE

Osjećam se dobro, sretan sam i želim doživjeti 100 godina. Želim biti uzor svojoj djeci, rekao je Klasnić za njemački 11FREUNDE.

A i može im biti uzor jer im je tata pokazuje što znači biti pravi borac. Nakon trostruke transplantacije bubrega Ivan Klasnić (40) vratio se sportu i sportskom načinu života, ali nenadano je stigao novi problem. Bivšeg ‘vatrenog’ napala je virusna bolest zbog koje je ostao bez kose.

-Napao mi je korijen kose. Naravno, nadam se da će mi kosa opet narasti. Neću dopustiti da me bilo što obeshrabri – objasnio je Klasnić, prenosi 24sata.

U bogatoj karijeri Ivan je nastupao za St. Pauli, Werder, Nantes, Bolton i Mainz ,a jučer (29. siječnja) proslavio je 40. rođendan. Na svom je Instagram profilu podijelio mnoge čestitke koje mu pristižu sa svih strana, a većina se prisjeća svojih trenutaka s Klasnićem na nogometnom terenu.

Unatoč svemu Ivan nije odustao, nastavio se boriti i kad god može, odigrati još pokoju nogometnu partiju s prijateljima. A odigrat će ih još mnogo jer što je jedan virus da pokoleba ovakvog borca.