Home Zanimljivosti MARINA PERAZIĆ OTKRILA ŠTO ZAMJERA SEVERINI ‘Odvratna mi je’

MARINA PERAZIĆ OTKRILA ŠTO ZAMJERA SEVERINI ‘Odvratna mi je’

SHARE

Pjevačica Marina Perazić komentirala je za srpske medije karijeru pjevačice Severine Kojić.

– Uopće mi se ne sviđa Severinina karijera, odvratna mi je. Da sam na njezinu mjestu, potpuno drukčije bih egzistirala na estradi, a ne tako kao što ona radi. Napravila je dosta pogrešaka – kazala je.

Marina je kazala kako je potpuno drukčija osoba od Severine, ne misli i ne živi kao ona, pa joj je glupo ulaziti u detalje i govoriti što bi sve drukčije učinila.

– Mogu vam samo reći da smo nas dvije potpuno različite osobe – rekla je Perazić koja nije htjela komentirati svoju situaciju oko djeteta. Članica dua Denis & Denis nedavno je za 24 sata ispričala je kako je tijekom sudjelovanja u srpskoj verziji showa Farma bila plaćena 1500 eura tjedno, no uvjeti na farmi bili su loši.

– Honorar nije isti za sve. Jedno od osnovnih pravila kada potpisuješ ugovor jest da ne smiješ, tijekom boravka u showu, s ostalim ukućanima podijeliti informacije o honoraru jer bi u tom slučaju nekima proradio ego, pomislili bi: “Zašto je ona plaćena više od mene?” – kazala je Marina.

Prvi put je u srpskoj “Farmi” izdržala deset tjedana, a drugi put čak četiri i pol mjeseca. Ne krije da je u show svaki put ušla isključivo zbog novca, prenosi Hercegovina.info