Home Zanimljivosti MLADENKU UHVATIO PROLJEV, ALI NIJE STIGLA DO WC-A: ‘Mladoženja ju je privio...

MLADENKU UHVATIO PROLJEV, ALI NIJE STIGLA DO WC-A: ‘Mladoženja ju je privio uza se i ‘umočio’ ruku. Takvi su rezali tortu…’

SHARE

Ovo je, uvjeravamo vas, najodvratnija priča s vjenčanja koju ste ikad pročitali

Pisali smo o mnogobrojnim incidentima na vjenčanjima, ali ova je priča dostojna sasvim normalne epizode “South Parka”. Sirota organizatorica vjenčanja na društvenoj je mreži ispričala što je doživjela s jednom mladenkom i, upozoravamo, ovo ne čitajte prije jela!

Ono što je trebao biti najsretniji dan u životu mladenaca pretvorilo se u tešku katastrofu. Mladenka je od jutra ispijala shakeove za detoksikaciju i, do trenutka kada je započela ceremonija, osjećala je veliku nadutost u trbuhu. Željela je pustiti vjetar, ali s njime joj je pobjegla “supstancija koju ljudsko tijelo ne bi smjelo ispustiti”.

Mladenkina nezgoda automatski je uništila 12.000 funti vrijednu vjenčanicu, ali, kada ju je već toliko platila, nije je nipošto željela presvući. S golemom mrljom od proljeva, koja se protezala preko cijele stražnje strane haljine, mladenka je otplesala prvi ples s novopečenim suprugom pred očima svojih najmilijih.

Izmeta je bilo i ispod noktiju

Stvari su od užasnih postale još gore kada je mladoženja svoju dragu privukao uza se i stavio joj ruku na donji dio leđa. Smeđa se mrlja, prema riječima organizatorice i svjedokinje događaja, počela širiti i oboje su završili s “us*anim” rukama, kojima su, potom, rezali i jeli tortu.

Organizatorica vjenčanja i njezina asistentica pozvale su mladenku u zahod, gdje su bezuspješno pokušavale iole sanirati štetu toaletnim papirom. Vidjevši katastrofu u njezinu punom sjaju, organizatorica kaže kako u životu takvo što nije vidjela.

“Gledala sam joj u manikirane nokte, a ostaci proljeva doslovno su joj zapeli ispod. Namočila sam krpicu kako bih joj izribala ruke i uklonila ‘kakicu’”, prisjetila se traumatizirana organizatorica vjenčanja. “Kad se samo sjetim kako ju je suprug ljupko privio uza se i umočio svoju ruku u svjež izmet…”

Golu mladenku prala je u toaletu

Nije bilo druge nego skinuti mladenku do gola i prati je spužvama u toaletu. Bio je to trenutak u kojemu je organizatorica, kako kaže, ozbiljno preispitivala svaku odluku koju je u životu donijela.

Mladenka je iznova odjenula svoju prekrasnu vjenčanicu, i dalje umrljanu proljevom, ali barem očišćenu od krutih i tekućih tvari. Usprkos katastrofi, vjenčane su fotografije, kaže organizatorica, ispale divno. “Na svu sreću, preko slika se ne prenose mirisi”, zaključila je.

Njezina mučna ispovijest na Redditu privukla je više od 5000 komentara, a zgroženi korisnici uglavnom su pisali kako je ovo najodvratnije što su ikad pročitali. Neki su organizatoricu prozvali herojem, s obzirom na sve što je vidjela i činila na tome vjenčanju, prenosi Mirror.