Home Društvo Mostarac Emir oduševio stručni žiri ”Nikad nije kasno”

Mostarac Emir oduševio stručni žiri ”Nikad nije kasno”

SHARE

U drugom krugu “Nikad nije kasno” predstavio se Emir Gosto Šora iz Mostara koji je publiku i žiri osvojio svojim vedrim duhom i životnim mudrostima . Odmah je u razgovoru s Harijem Varešanovićem rekao da je njegova životna parola “Mostar u srcu, Mostar u duši, a Velež do groba”.

“Moji svi u bendu su iz Mostara. Fasciniralo me sve što sam čuo o tebi, tvoj duh i optimizam. Ljubav prema glazbi može imati samo takav jedan srčani Mostarac kao što si ti”, rekao mu je Hari. On se predstavio numerom “Ko to noćas peva našu pesmu” Bore Spužića Kvake i doveo atmosferu u studiju do usijanja.

“Emire vi ste smisao i poenta zašto ova emisija postoji. Želim da vas Bog još dugo poživi jer vi ste škola života. Svaka vam čast”, rekao je Tonči.

“Ne želim prejudicirati stvari ali ti si bio meni najbolji”, rekao je Hari.

“Vi ste ovdje donijeli tako nešto novo i sveže da sam imao utisak kao da slušam jedan novi original. Svaka vam čast”, rekao je Mare.

“Žiko dragi ti si mene iz mrtvih probudio. Znaš li to?”, rekao je Šora, a onda se pohvalio da je po treći put postao deda.

“Ne mogu drugačije pjevati bez emocija, samo s emocijama”, dodao je kandidat. U podršci su pored supruge, bila dva prijatelja i pobjednik natjecanja “Zvezda možeš biti ti” Dino Memić.

On se pridružio Šori na sceni i zapjevao s njim pjesmu “Čudna jada od Mostara grada”. Emirov nastup možete pogledati od 59. minute.