Home Vijesti Ante Rezić novi direktor Aluminija

Ante Rezić novi direktor Aluminija

SHARE

Ante Rezić danas će biti imenovan za novog direktora Aluminija. Nadzorni odbor je nakon višetjedne potrage za kadrom koji je spreman preuzeti ovu dužnost došao do rješenja u liku Ante Rezića i očekuje se kako će Aluminij pod njegovim vodstvom okončati pregovore oko novog pokretanja proizvodnje i vraćanja radnika na posao, piše Pogled.ba.

Dosadašnji direktor Dražan Pandža je još prije nekoliko tjedana zatražio razrješenje s dužnosti, ali je cijeli proces tek sada završen jer odgovorni nisu mogli naći kandidata koji ima volju preuzeti Aluminij u trenutnom stanju.

Nakon imenovanja novog direktora, očekuje se kako će biti završen proces uvođenja investitora u Aluminij i pokretanja proizvodnje. U prvom planu, tu se misli na izraleskog investitora koji je već mjesecima u pregovorima sa Aluminijem, ali nove informacije govore kako su se zadnjih tjedana pojavili i drugi investitori koji u pokretanju proizvodnje u ugašenom gigantu vide dobru poslovnu priliku.

U svakom slučaju, pred Antom Rezićem i aktualnim Nadzornim odborom Aluminija je još mnogo izazova kako bi se došlo do konačnog cilja.