Home Društvo DJEČAK (16) BRUTALNO VRIJEĐAO HANU HADŽIAVDAGIĆ: Našla ga je i nazvala mu...

DJEČAK (16) BRUTALNO VRIJEĐAO HANU HADŽIAVDAGIĆ: Našla ga je i nazvala mu majku!

SHARE

Poznata influencerica Hana Hadžiavdagić objavila je na svom instagram profilu da je primila izrazito uvredljivu poruku dječaka od 16-godina. Uspjela je pronaći o kome se radi, pa je nazvala njegovu majku.

“Ne bih reagirala tako kako jesam da se nije radilo od dječaku od 16 godina. Poruka je bila veoma uvredljiva, ne želim je ponoviti jer je užasno degutantna i ticala se preminulih članova moje obitelji. Ja to ni najgorem neprijatelju ne bi mogla napisati”, započela je Hana.

U nastavku je objasnila kako je odlučila malo prokopati i došla do saznanja da je dječak član Saveza karatista Bosne i Hercegovine te reprezentativac. Odmah se javila njegovom treneru, ali nije stala na tome. Nakon što joj je trener obećao da će poduzeti sankcije, nazvala je i dječakovu majku.

“Oko devet navečer sam nazvala gospođu. Lijepo je razgovarala sa mnom. Bila je zgrožena činjenicom da njen sin od 16 godina, jedan sportaš može tako nešto napisati ničim izazvan”, ispričala je.

Dodala je da isprva nije bila svjesna da je napravila dobru stvar, ali da je nakon razgovora s prijateljima sigurna da je bila u pravu.

“Sva djeca su naša djeca i naša odgovornost. Ja nisam majka, ali mislim da svakom roditelju treba ukazati na pogrešku koju su njihova djeca napravila. Nisam bila ljuta nego tužna što jedna mlada osoba može tako reagirati i napraviti nešto tako ružno. Ja znam da su to tinejdžerske godine, da su to najgore godine. Kroz to su prošli moji brat i sestra i voljela bih znati da su takvu neku grešku napravili, da zajedno s roditeljima mogu reagirati i utjecati na njih”, rekla je i dodala da je na kraju dobila ispriku od dotičnoga i obećanje da to više neće raditi.

“Nadam se da sam uspjela jednoj mladoj osobi pokazati da takvo ponašanje nije dobro i da sam uspjela postići da shvati koliko je pogriješio, koliko mu ne treba i koliko je to ružno”, zaključila je Hana.