Home Politika Svi zastupnici prasnuli u smijeh: Federalnim parlamentom odzvanjala glazba Mile Kitića

Svi zastupnici prasnuli u smijeh: Federalnim parlamentom odzvanjala glazba Mile Kitića

SHARE

Svi zastupnici Zastupničkog doma prasnuli su u smijeh kad se na jučerašnjem zasjedanju Federalnog parlamenta salom začuo zvuk glazbe turbofolk pjevača Mile Kitića.

Još je zanimljivije bilo zbog činjenice kako je pjesma zasvirala u trenutku dok je zastupnica Jasmina Zubić (SDP) govorila o stanju u oblasti šumarstva u okviru točke dnevnog reda o ovoj temi, prenosi Avaz.ba.

Iako nije utvrđeno tko je od zastupnika pustio turbofolk glazbu, to je veoma naljutilo zastupnicu Zubić pa je svojim kolegama očitala bukvicu.

– Nije mi drago što ovo moram reći, ali mora se povesti računa o nivou kulture. Ja nisam balavica nego sam žena od 60 godina koja zaslužuje da se sasluša. Vrlo se ružno osjećam. Red je da me saslušate, jer imam šta kazati, pripremam se za sjednice – kazala je, između ostalog, zastupnica Zubić, koja je demonstrativno prekinula svoje izlaganje.

Na to je reagirao i predsjedavajući Zastupničkog doma Mirsad Zaimović (SDA), koji se izvinio Zubić, jer se i on nasmijao nakon što je glazba zasvirala.

– To mi je bilo simpatično, jer sam shvatio da je kolegi zazvonilo zvono telefona. Ali, nije uredu da se ovakve stvari događaju. Siguran sam kako nije bilo loše namjere kod kolega – rekao je Zaimović, prenosi Vrisak.info