Home Društvo Prostitutka o detaljima najstarijeg zanata: Mirela otkrila šta joj je tražio biznismen,...

Prostitutka o detaljima najstarijeg zanata: Mirela otkrila šta joj je tražio biznismen, a ona odbila

SHARE

Većina djevojaka na svijetu koje se bave najstarijim zanatom ima gotovo istu priču kako i zašto su počele da prodaju tijelo, piše Kurir.

Mirela P. (26), bez dlake na jeziku otkrila je detalje svog posla, kao i da su sada u trendu “domino dame” i da je mušterija od nje zahtijevala da ga davi dok ne izgubi svijest!

Naizgled je sramežljiva djevojka, diskretno našminkana, kestenjaste kose i zanosnih oblina, koje pokušava da sakrije. Kad progovori, vidi se da je obrazovana, kao i da ima južnjački naglasak. Ispričala je da su joj klijenti biznismeni, bankari, gospodarstvenici, vlasnici jakih tvrtki, ali događa se i da bude i netko tko je iz svijeta sporta – uglavnom nogometaši. Njene usluge traže oženjeni, razvedeni, samci.

– Odluka da se bavim ovim poslom nije došla odmah. U ovaj posao uvela me je moja tadašnja cimerica. Zajedno smo studirale, ali znala sam da se ona bavi ovim poslom. Dok sam studirala, radila sam u parfumeriji i u butiku, ali plaća je bila mala. Često je kasnila, trebalo je platiti kiriju, račune, ispite, a na pomoć roditelja u unutrašnjosti nisam se mogla stalno osloniti jer su slabo zarađivali. Kako je plaća dosta kasnila, upitala sam šefa kada ću je dobiti, na što se on nasmijao i rekao da mogu zaraditi i mali bonus ukoliko budem dobra prema njemu. Odbila sam ga i taj razgovor prepričala cimerki, na šta mi je ona rekla da se sve vrti oko seksa. Mi imamo nešto što je muškarcima potrebno – u dahu se prisjeća Mirela.

Dodaje da nisu puno pričale o tome.

– Jednog dana upitala me da li bih išla sa njom. U pitanju su bili njeni stalni klijenti. Nisam odmah pristala, ali kako mi je bio potreban novac, pomislila sam: “Šta me briga, idem jedno večer, zaradit ću 500 eura.” Otišli smo i moram reći da je to prvo iskustvo bilo dobro. Momci su bili nekoliko godina stariji od nas, bili su zgodni, nogometaši s puno para. Sutradan sam cijeli dan razmišljala o tome, međutim, odlučila sam da se time neću baviti jer sam u tom periodu bila u ozbiljnoj vezi. Naravno, kada je novac otišao na kiriju i račune, a plaća u parfumeriji gdje sam radila i dalje kasnila, pitala sam cimericu da me ponovo povede na neki posao. Tako je krenulo i tako još traje – otkriva Mirela dok mirno ispija kavu.

Mirela je prepričala i bizaran zahtjev jednog klijenta.

– Imala sam, recimo, situaciju da je jedan biznismen volio da dominiram nad njim. Tražio je da ga davim jednom posebnom ogrlicom, ali tražio je da ga davim dok ne izgubi svijest. Odbila sam to – kaže Mirela.

Navodi da je pokušavala da se bavi pristojnim poslom, ali da nije imala sreće.

– Pokušavala sam da radim druge poslove, ali nije išlo. Po završetku studija željela sam da nađem posao u struci i izađem iz ovog posla. Međutim, traženje posla u struci bilo je ravno traženju izgubljenog blaga, a od nečega je trebalo da se živi, u tom periodu i otac mi je preminuo, a on je privređivao i zarađivao kod kuće – otvara dušu Mirela za Kurir, sa sjetom u očima zagledana u daljinu.