Home Zanimljivosti LJUBAV JE NA SELU: Ivanka nakon ljubljenja: Otišle bi Gabriela i ja...

LJUBAV JE NA SELU: Ivanka nakon ljubljenja: Otišle bi Gabriela i ja dalje, do kraja…

SHARE

Nakon što ju je Josip poslao kući Ivanka je poljubila Gabrielu, djevojku kojoj je on inače priznao kako mu se sviđa. Josip smatra kako je to učinila da ga napravi ljubomornim, ali ona govori drugačije

Josip Tratnjak (20) iz Brda Cirkvenskog iznenadio je svoje djevojke u showu ‘Ljubav je na selu’ kada im je rekao da jedna od njih mora ići kući. One nisu znale da će njihovo druženje završiti izbacivanjem iz realityja. Najmlađi farmer je kući odlučio poslati Ivanku Milutinović (43).

– Ti mi daješ dobre komplimente, poljubac onaj… Ma iznenadio sam se, čak sam dobio i leptiriće u trbuhu! – priznao je Josip Ivanki te je poslao kući objasnivši da inače godine ne igraju igru, ali kod njega ipak igraju.

foto: RTL

Ivanka je na izbacivanje reagirala neočekivano te je pred Josipovim očima sočno poljubila Gabrijelu. Josip je rekao kako je to namjerno napravila da ga učini ljubomornim. Međutim, Ivanka ne misli tako te nije imala nikakve loše namjere prema Josipu.

– Čim sam ušla u show pomislila sam kako bih mogla završiti s djevojkom, baš s nekom zlatnom kokom. Tako je i bilo. Ja sam to učinila zbog sebe i zbog prelaska u neku drugu etapu. To je neki koktel namjere i stvarne želje za ponovnim zbližavanjem sa ženama – ispričala je Ivanka za 24sata.

foto: RTL

Smatra kako se Josip nije naljutio, već baš suprotno, svidjelo mu se.

– On nema stava ni prema čemu. Ovo je za njega futurizam i egzotika prema kojoj ide vedar i optimističan – dodala je.

foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Tvrdi kako se Gabriela bespogovorno prepustila njezinoj inicijativi.

– Otišle bismo mi i dalje, da ne kažem baš, do kraja. Zamislite samo to, djevojke se vraćaju na farmu bez farmera i vode ljubav do ranih jutarnjih sati. Pitam se što je iza toga, što je sljedeće… Rad ili dokolica? Ili jedno i drugo? – zaključila je Ivanka.