Home Crna kronika Pronašli raskomadano tijelo poznatog nogometaša

Pronašli raskomadano tijelo poznatog nogometaša

SHARE

Juan Diego Gonzalez, kolumbijski nogometaš koji je karijeru okončao u američkom MLS-u nakon što je nastupao za niz kolumbijskih, argentinskih i meksičkih klubova, skončao je na tragičan i okrutan način.

Njegovo je tijelo pronađen raskomadano i odbačeno u nekoliko vreća 27. veljače u rijeci Medellín. Informacija o smrti potvrđena je u četvrtak nakon što su forenzičari utvrdili identitet, a pukovnik Ómar Rodríguez, čovjek zadužen za grozan zločin, otkrio je da Gonzalez prepoznat prema otiscima prstiju. Uz Gonzalezovo je pronađeno još jedno tijelo, i to 19-godišnjaka, ali zasad nije jasno na koji je način bio povezan s nogometašem.

Rodriguez je kazao da policija nije imala saznanja o tome da je netko Gonzalezu prijetio, da je istraga tek u tijeku, no portal Infobae prenosi neslužbenu informaciju da je Gonzalez najvjerojatnije ubijen zbog neraščišćenih dugova. Gonzalez je tijekom karijere osvojio dva veća trofeja, sa San Lorenzom Kup Mercosur (2001.) i s La Equidadom Kolumbijski kup 2008., a karijeru je zaključio kao član Philadelphije Union. Imao je 39 godina.