Home Šport UTAKMICA POSUŠJE-GRUDE BEZ GLEDATELJA ZBOG VIRUSA

UTAKMICA POSUŠJE-GRUDE BEZ GLEDATELJA ZBOG VIRUSA

SHARE

Zbog korona virusa nadležni organi Nogometnog saveza Federacije BiH, uvažavajući odluke Nogometnog saveza BiH, donijeli su odluku da se sve utakmice iduća dva kola u svim natjecanjima Nogometnog saveza FBiH igraju bez gledatelja, priopćeno je na facebook stranici HŠK Posušje.

Budući da na Mokri dolac u nedjelju 15. ožujka dolazi HNK Grude, utakmica koja je zakazana u 15 sati bit će bez gledatelja.

Promjene rezultata na Mokrom Docu možete pratiti putem službenih facebook stranica kluba HŠK Posušje.

“U cilju prevencije širenja korona virusa, a slijedeći preporuke nadležnih zdravstvenih ustanova kao i vladinih institucija u BiH, Povjerenstvo za natjecanja NS/FS BiH je na telefonskoj sjednici održanoj jučer, 10. ožujka donijelo odluku da se utakmice 23. i 24. kola BH Telecom premijer lige BiH igraju bez prisustva gledatelja.

Bez publike će se igrati i susreti 16. i 17. kola Premijer omladinske lige BiH (U19), 22. kola Premijer omladinske lige BiH (U15 i U17), 1. kola Elitne i razvojne lige BiH, 12. i 13. kola Premijer ženske lige BiH (seniorke i kadetkinje) i pretkola KUP-a BiH za sezonu 2019/20, 16. i 17. kola Premijer futsal lige BiH i utakmice polufinala KUP-a BiH u futsalu, priopćeno je iz Nogometnog saveza BiH.